Noppa

Noppa
Ketunpolun Kooky Dice

maanantai 3. syyskuuta 2012

Se meni ihan putkeen

Figo siis kun pentuagi vihdoin eilen alkoi :) Varmaan tässä tapauksessa oli omistaja enemmän innoissaan kun esteitä näki pitkän tauon jälkeen. Kurssi on Poksin ja paikkana on hieno uusi halli, ei sateet haittaa! Esteinä ekalla kerralla oli nyt irtorengas, putki, puomin osat maahan asteltuna ja 3 hyppyä peräkkäin riman ollessa maassa.


Figo yllätti kyllä positiivisesti, koiria kurssilla on 7 ja melu sen mukainen, mutta pikku tervu jaksoi keskittyä ja pysyi hyvin rauhallisena vaikka maailman ihanin Riesakin oli paikalla. Figohan ei ole missään kimppatreeneissä vielä käynytkään, kotosalla tehdään ja täälläkin Beo tuottaa hyvin häiriötä, ja tietty Eelikin.. Nyt onkin hyvä kun pentuagin varjolla voidaan tottisjuttujakin tehdä häiriössä.

Putki on selvästi Figon lemppari (olihan tätä jo kasvattajan luona treenattu) ja sitä mentiinkin ilman remmiä ja ihan uun muodossa myös. Puomilla Figo myös pysyi ja renkaasta mahtui hyvin läpi. Lisäksi sivussa vähän opetin Figolle ylösmenokontaktia aan avulla, sama juttu kuin Beolla eli tassut kontaktille ja käsky "Koske". Alasmenon meinasin opettaa samalla lailla kuin Beolle, eli alustaan nenä ja "Ota", pitäis varmaan sitäkin jossain välissä kokeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti