Noppa

Noppa
Ketunpolun Kooky Dice

torstai 9. toukokuuta 2013

Kraniosakraaliterapiassa

Tiistaina 7.5 reissattiin Kuruun hankkimaan pojille hoitoa kraniosakraaliterapian muodossa. Ensin lauantaina oltiin ajeltu Keuruulle, ja sitten tiistaina Mänttään ja Piian kyydissä Kuruun. On tässä siis autossa istuttu kun kotiin tultiin eilen keskiviikkona :D Terapiareissulla oli mukana myös Mini-tervu ja Karppi-gronttu. 

Beolla on selkä taas oireillut, koko selkänahka kääntyy sivulle kun selkään koskee. Mitä kohtaa selässä yrittääkin koskea niin takajalat alkaa tehdä rapsutusliikettä ja Beo itsekin kirputtaa selkäänsä ja jopa jalkojaan, liikkuminen on kuitenkin ollut ihan normaalia ja koiralla hyvä vire leikkiä ja touhuta. Käsittelyssä selvisi että selkäranka on ihan tukossa, spondyloosia voimme siis tästä ilosta kiittää. Ongelma ei siis ole lihaksissa. Käsittelyssä Beon selkää saatiin auki, mutta sanottiin myös että lihakset voivat muutaman päivän olla vielä kipeänä. Beo suhtautui käsittelyyn lunkisti, se taisi malista olla ihan kivaakin. Nyt vielä selässä on selvästi tuntemuksia, mutta katsotaan josko se tuosta helpottaisi, nythän käsittelystä on kohta se 2 päivää. 

Pojat nuolee pissaa vaikka taustalla olisi vekkuli falabella..
Kraniosakraaliterapeutin shirenhevosia ja poni :)
Ja Figo, meidän vemppa. Figo on ollut tosi paljon parempi, ontumisen näkee kyllä itse kun osaa katsoa, mutta varmaan eivät vieraat sitä huomaisi. Seisominen on koko ajan ollut nyt normaalia, aikasemminhan Figo "varvasti" seistessä.Jonkun verran tämä huligaani on itsekseen saanut olla irtikin ja tilanne ei ole dramaattisesti tästä huonontunut. Lisäksi Figo voitti laminaattipelkonsa pari viikkoa sitten, palasi siis kaaos meidän olkkariin.. Käsittelyssä kävi ilmi että Figon isoin ongelma on lapojen välissä josta se sitten säteilee polviin, myös vasen polvi kuumotti jonkun verran! Eipä ole tullut mieleen tuo alue, fyssarillakin on keskitytty kipeään alaselkään, mutta osataan nyt hoitaa tuota toistakin. Lisäksi Figo oli aika vinossa, syynä se katkennut etujalka, kuonokin toisella laitettiin takaisin suoraan :) Figo ei olisi malttanut olla käsittelyssä yhtään, paras paikka olisi ollut istua/maata mamman päällä, äärimmäisen mukavaa siis kaikille osapuolille.. 

Reissusta jäi kyllä positiivinen mielikuva ja varmasti tulokset alkavat näkyä. Figo pitää viedä uusintakäsittelyyn 2-6 viikon sisään, eli jos tuossa kesäkuulla sitten uusitaan turnee, varmaan sitten Beokin pääsee mukaan. Nyt sitten seuraillaan tilannetta, hyvällä mielellä nyt kuitenkin itse olen, jos vaikka voisi unohtaa nyt tähystykset ja kantasolut.. Toivon mukaan Beollakin alkaa olo helpottaa, lauantaina olisi Beon paluu tokoareenoille luvassa jos vaan selkä on vielä mukana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti