Noppa

Noppa
Ketunpolun Kooky Dice

lauantai 4. toukokuuta 2013

Herra hylsy

Tohmajärven ryhmänäyttelyssä käytiin tänään Pirjo-Irmelin kanssa piipahtamassa. Koska meillä tätä tuuria on, sattui tietenkin tuomarinmuutoskin, ja se oli meille ei niin suosiollinen juttu. Matkaan lähdettiin pahoin aavistuksin, mutta koska matka ei ollut pitkä ja perillä tuttuja niin mikäs siinä. Tuomarina Päivi Eerola ja arvostelu oli seuraavanlainen:

Kookas, näyttävä erittäin hyvä tyyppinen uros. Hyvä pään pituus, alaleuka saisi olla leveämpi. Kaikki 4 kulmahammasta poikki,näyttää aivan katkaistulta. Hyvä kaula, korostunut säkä. Kevyesti ulos neliöstä. Ranteissa pehmeyttä. Kierteinen hännänpää jossa koukku, nikamavirhe. Keskipitkä askel, runsas karvapeite. Häntä ja hampaat määrää lopputuloksen. 

KÄY HYL

Voi meidän malia :D Beollahan on jo tosi monta vuotta ollut kaikki kulmurit poikki, kukaan ei osaa sanoa missä ne on menny, eläinlääkäritkin niitä ovat ihmetelleet. Hampaat eivät Beoa häiritse onneksi, mutta tällä kertaa sattuivat tuomarin silmiin pahasti. Häntää voidaan myös puolustella 2007 otetuilla röntgenillä joiden mukaan se kippura saadaan kyllä ihan suoraksi, siellä on vaan liian lyhyt jänne joka pingottaa mahtavan malin hännän pystykorvamaiseksi. 

Mutta Beolla oli tosi kivaa reissussa! Kotona koira oli jo intoa täynnä kun reppua pakkasin, kyllä vanha kisakoira muistaa mitä se tarkoittaa :) Perillä sitten nähtiin tyttökoiria ja Beo sai herkkuja ja rapsutuksia, nyt kotona lepääkin onnellinen koira. Kiitos vielä Virvelle joka Beon esitti, Beo esiintyi kuin ammattilainen, jospa me siis vielä kaivetaan se intokiinalainen tuomari ja kokeillaan uudestaan ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti