Noppa

Noppa
Ketunpolun Kooky Dice

tiistai 20. helmikuuta 2018

Vuosi 2017 yhteenveto

Hiljaista on ollut päivittämisen saralla, koiran kanssa on sentään livenä jotain tehty :D 


Rallytokossa kisattiin avoimessa luokassa 4 kertaa, 3 kertaa olisi riittänyt ellei ohjaaja olisi mokannut isosti toisessa kokeessa ja ottanut hyllyä. Hylly tuli kun ihan radan lopussa oli hyppy ja hypyn jälkeen heti maali. Annoin koiralle agilityn hyppykäskyn ja sehän sinkosi itsensä suoraan maaliin. Fiksuna ajattelin että uusitaan hyppy, mutta koska olimme jo liikkuneet pois hypyn suoritusalueelta, tuli hypyn uusimisesta hylsy. Hyvä yritys siis! Tulokselliset kokeet olivat Lieksa 9.9 75 pistettä, Kuopio 7.10 87 pistettä ja Joensuu 6.12 95 pistettä ja RTK2. Yhä voin todeta että laji on tälle ohjaajalle liian vaikea! Kuopion kokeessakin menetettiin 10 pistettä, koska ohjaaja unohti pysähtyä, hups vaan... Nyt maaliskuussa on tarkoitus startata sitten voittajassa tämän lajin saralta, jännää :) Kisanomaisissa treeneissä käytiin 17.2 ja siellä koira huusi kuin hyeena, hieman siis vieongelmaa meillä vielä ajoittain on. Ogelmaa ei todellakaan helpottanut se, että treenit olivat omassa hallissa jossa myös aksaa tehdään. Vieraissa paikoissa kierrokset eivät niin korkeiksi nouse, vielä ainakaan, ja onhan meillä ollut kokeita joissa koira on ollut täysin hiljaa.

Tässä videoon Kuopion rallysta. 

Agilityssa saatiin kasaan 1-luokan LUVAt 5.8 ja 17.9, molemmat nollavoitoilla. Noppa saikin kehuja eräältä bortsun omistaja tuomarilta, ei kuulemmat tiennyt että tuollaisia belgejä vielä on. Noppa on kyllä nopea ja kuuliainen, mutta myös äärimmäisen äänekäs radalla. 2-luokassa ehdittiin viime vuonna kisata 3 strattia, tulokset hyl, 5 ja 10. Tänä vuonna pääsimme POKSin valmennusryhmään, jossa meitä kouluttaa Sari Vähäniitty. Ensimmäiset kisat aksan saralta ovat 24.2 ja omalla hallilla jossa vire tuppaa nousemaan äärimmäisyyksiin. 

Tokossa oltaisiin startttu helmikuun alkupuolella avoimessa luokassa, mutta Nopan tulehtuneet anaalirauhaset torppasivat sen homman. Hoidoksi tuli antibiootit 10 vrk ja 14 vrk kortisoni. Vaiva onneksi helpotti pian lääkkeiden aloituksen jälkeen, mutta nyt tietenkin arveluttaa että tuleeko se takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti