Noppa

Noppa
Ketunpolun Kooky Dice

lauantai 5. lokakuuta 2013

Tokokoe Liperissä 5.10

Tulinkin tuossa kotimatkalla miettineeksi että millon on Beo viimeksi ollut hallikokeessa muuta kuin agissa, ja ei tullut muuta mieleen kuin Beon eka tokokoe Kuopiossa parkkihallissa 2008. Koe oli nyt Joa:n isossa maapohjaisessa hallissa ja sisällä oli suorastaan kylmä, malille passeli lämpö! Tuomarina Riikka Pulliainen. Beo oli todella hyvässä vireessä ja näköjään se nykyään näkyy koiran ääntelynä, vinku-Iita Pirjo..

Paikallaolo 10
Seuraaminen 7,5 - ääntä liikkeille lähdöissä, muuten tuomari kehui seuraamispaikkaa :)
Liikkeestä istuminen 9
Luoksetulo 5 - tuli kovaa ja pysähtyi tooodella hitaasti, perusasento sentään suora
Ruutu 6 - maahan ei mennyt kunnolla, kyynärät jäi ylös ja siitä sitten valui alas kun kävelin kohti,olisi pitänyt antaa toinen käsky..
Hyppynouto 9 -pieni liikkellelähtö ääni
Metallinouto 8,5 -hieman vino luovutus ja ääntä
Tunnari 7 -luovutti seisten, eli vielä näkyy epävarmuus tässä
Kaukot 0 - kaukot tuli varmaan Beon mielestä niin ihme kohdassa että malin ymmärrys loppui :D
Kokonaisvaikutus 8,5

Yht. 212,5 3-tulos ja sijoitus 3/5, Beo sai palkinnoksi kivan narupallon ja ohjaaja lohtusuklaata

Liikejärjestys oli aika hauska, paikallaolon jälkeen tunnari, sitten ruutu ja sitten taisi olla ne kaukot, loppu onkin jo muistista pois. Saisi kyllä useammin olla eri järjestyksiä,pysyy koirakin paremmin hereillä. Tänään Beon kanssa oli kyllä kiva tehdä, harmi että se noin vuotaa, mutta iloitsen kuitenkin että se tekee innokkaasti nyt eikä ole vanha lehmä! Tuomari sanoi että on kivan näköistä työskentelyä, jos vain ääntä vielä saisi pois. Tänään Beo teki loistavia perusasentoja ja noudot laukalla, se on paljon se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti