Noppa

Noppa
Ketunpolun Kooky Dice

lauantai 17. elokuuta 2013

Lieksasta löytyi Beon tokotulos!


Tänään se vihdoin osui kohdalle, osittainen onnistuminen! Tokokokeessa Lieksassa oli tuomarina Rhea Pörsti-Lackman ja Beon kanssa voivoteltiin kisakumppanina treenikaverimme Jaana & Juice, ei siis mikään huikea osanottomäärä meidän luokassa. Ja ensin ne lupasi pilvistä ja sitten siellä paistoikin aurinko, ja jostain Beo on keksinyt kehittää itselleen hotspotin (eka ikinä..) ja saikin sitten kisata liimapinteli hännässä. Kuvat Kirsi Ahola.

Paikallaolo 8 - tokalla käskyllä maahan
Seuraaminen 9,5
Istuminen liikkestä 9
Luoksetulo 7 - kohtuu hidas seisominen ja vaihtoi raville kahdelle vikalle matkalle
Ruutu 0 - tämä oli ekana liikkeenä ja ruutu ruohoisen kentän päässä, ei se sinne löytänyt
Hyppynouto 9,5
Metallinouto 9,5
Tunnistusnouto 6 - hienosti löysi oman, tuodessa jäi miettimään eteeni että hetkinen, uusi käsky ja koira nakkasi kapulan jalkojeni väliin ja alkoi sitä sieltä isolla tohinalla etsiä, hieman oli pokassa pitelemistä :D
Kauko-ohjaus 7, pari lisäkäskyä ja eteni n. 30 cm
Kokonaisvaikutus 8

Yhteensä 223, 3-tulos ja 1/2, saatiin pokaali!
Beolla on vire kyllä noussut kummasti, eihän se vieläkään mikään normibelgi ole, mutta paremmin se on mukana nyt kun aiemmin. Tämä voi tietenkin johtua siitä että selkä ei nyt oireile. Palkkaamiseen on löytynyt myös vaihtoehtoja, vinkuvat tennispallot, vinkuva leijona ja ruutupalkkana toimii vinkuva ankka. Kunhan se vinkuu niin mali pitää siitä. Olen kyllä tähän kokeeseen tosi tyytyväinen, kerrankin pisteitä kaukoista ja tunnarikin oli oikea :) Reissu oli kaikinpuolin onnistunut, matkatoverimme Kirsi ja Ruuti the rotikka saivat avoimesta hienon ykkösen KP:n kera ja Lieksasta löytyi myös kelpo pizzeria, voiko muuta edes vaatia?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti