Noppa

Noppa
Ketunpolun Kooky Dice

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Tokofiaskot, osa2

Eli Pirjo-Irmelin toinen esiintyminen voittajaluokassa, varsinaista showtunnelmaa tästä kyllä puuttui. Koe oli Poksin järjestämä ja tutun hallin kentällä, tuomarina Marko Puranen ja ajankohta 9.6. Lämpötila huiteli hellelukemissa ja tietty siihen itse kehäänkin paistoi aurinko = mali kuin märkä rätti.

Paikallaolo 8 - Herra ei menny ekalla käskyllä maahan, saattoi ohjaajalla olla väärä äänensävykin, mutta silti
Seuraaminen 8,5 - muutama äännähdys liikkeille lähdöissä ja varmaan oli osittain liian tiivistä tuomarin mieleen :D Mutta teki kaikki perusasennot!
Istuminen liikkeestä  9,5
Luoksetulo 0 - Ai mitä, mikä seis? Pysähtyi melkein maahanmenomerkillä vasta ja sitten maahanmenon sijaan kävi istumaan..
Ruutu 0 - Ai missä? Juoksi ensin ruudun vasemmalle puolelle ja sitten ruudun taakse, uudella käskyllä olisi lähtenyt vielä enemmän vasempaan, kutsuin luokse
Hyppynouto 7 - Kuin etanalle heittäisi kapulaa.. Saisi olla tiiviimpi luovutus ja sivulle hieman vinoon
Metallinouto 7 - lönköti vaan ja luovutus seisten! Go Beo, go..
Tunnistusnouto 5 - hienosti meni etsimään, löysi pian oikean, otti sen suuhun ja jäi kapuloille seisomaan ja tuijottamaan minua. Tuo-käskyllä toi sitten kapulan hienosti ohjaajalle asti, vähän vinoon tietty!
Kauko-ohjaus 0 - Beo katseli maisemia, ei menny sivulta maahan ekalla käskyllä, teki mitä sattui
Kokonaisvaikutus 7

Pisteet 149,5, ei tulosta

Työvoittona tuo tunnari, muuten tuntuu kuin valuisi oppi malin korvista maahan sitä mukaan kun sitä sinne kaataa. Keliä voidaan kyllä syyttää suuresti, onhan tuo iso koira ja koskaan ei ole helteessä pärjännyt, agi sentään meni kun radalla oltiin vaan hetki. Mutta lisää treeniä ja uusia kokeita vielä kuumemmassa ;) Koe on myös videolla mutta ei vielä koneella, eli uteliaat odotelkaa vaan.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti