Noppa

Noppa
Ketunpolun Kooky Dice

tiistai 24. kesäkuuta 2014

VOI1 eli MAAA-LIIII!!


Niin se ykkönen vihdoin tuli :) Muistan kun viime vuonna vielä kuvittelin että ollaan Beon kanssa voittajassa niin kauan että kerätään TK3, joo, ei kerätä :D Nyt äkkiä kuonot kohti erikoisvoittajaa, onhan siellä ihan uudet kujeet, hieman alkoi tuo voittajaluokka kulua on se 11 koetta siellä tarvottiin. Koe nro 10 käytiin hikoilemassa Nurmeksessa 24.5, tuomarina oli Allan Aula ja hellettä oikeesti se 28 ja olosuhteet siis ihan kamalat sen puolesta. Lottorivi näytti tältä:

Paikallaolo 10
Seuraaminen 10 - ei parasta Beoa kuitenkaan, nojasi välillä niin että meinasin kompastua..
Istuminen 10
Luoksetulo 6 - ai, mitä, täh, pysähtyi seisomaan ja jatkoi matkaa ravaten
Ruutu 8
Metallinouto 0 - haisteli maata eikä hakenut kapulaa
Hyppynouto 0 - haisteli maata hypyn jälkeen ja jätti hommat tekemättä
Tunnari 8 - etsi hemmetin kauan oikeaa ja luovutti seisten
Kaukokäskyt 8 - pientä etenemistä
Kokonaisvaikutus 9

VOI2 239 pistettä

Liikkeet oli kahdessa osassa, toinen osa alkoi hyppynoudolla ja ilmeisesti kuumuus iski maliin kovemmin kuin olin luullut. Se siis oikeasti vaan haisteli maata sen sijaan että olisi innokkaasti rynnännyt kapulalle, tuli aika voittajaolo.. Kuitenkin teki ok näiden jälkeen tunnarin ja kaukot,ei voi käsittää. Tokihan Beolla on oikeus ilmaista jos sää ei miellytä, mutta on myös ohjaajalla oikeus potea armotonta ketutusta kun ykkönen jäi 17 pisteen päähän ja jos olisi edes toisen noudon tehnyt niinkuin yleensä niin se olisi ollut siinä. Tämän kokeen myötä tajusin myös että Beo ei osaa luoksetulon seisomista, olen palkannut sen liian nopeasti ja se ei ole tajunnut että palkka tulee siitä että pysähdytään seisomaan nopeasti vaan se on luullut suorittavansa vain pysähdystä ja senhän se nytkin teki ja jatkoi sitten matkaa. Opettavainen reissu siis. Mukana reissussa oli myös Eino-vauva melkein 6 kk, pitäähän joka kokeessa maskotti olla :)

Nurmeksen kokeesta sisuuntuneena kyselin paikkaa Keuruun tokoon ja onneksi siellä meille sellainen oli, tutussa porukassa kisaaminen on aina kivempaa :) Eli 8.6 ja tuomarina Juha Kurtti, tuomari jota ei tarvitse jännittää ja sehän sopii meille. Koe alkoi kivasti kun kisapaikalle pääsin, oli koe jo voittajaluokan osalta käynnissä :D Aamusta oli niin paljon poisjääneitä että luokka aloitettiin etuajassa yksilöliikkeille, paikkamakuu tuli sitten lopuksi. Tämä sopikin ihan hyvin kun lämpötila alkoi olla nousussa ja aurinko vaan paistoi..

Paikallaolo 8 - toisella alas, vetelä mali
Seuraaminen 9
Istuminen 10
Luoksetulo 9 - tuli ravilla koko matkan, mutta hyvät pysähdykset
Ruutu 8
Metallinouto 8 - toi kapulan ja seisoi edessä, annoin toisen käskyn ja se vaan tuijotti seisten
Hyppynouto 7 - seisoi ja toisella käskyllä istui eteen niinkuin kuuluu
Tunnari 7 - luovutti seisten ja etsi kapulaansa ihan kamalan kauan
Kaukokäskyt 9,5 -parhaat kaukot ikinä! Ei yhtään tuplakäskyä ja liikkui n. 15 cm :)
Kokonaisvaikutus 10

VOI1 272 pistettä ja sijoitus 1/5

Mitäs nyt sitten? Pitäisi varmaan kouluttaa Piukkista nyt niin että syksyllä kehdataan mennä erikoisvoittajaan keikkumaan. Isoin ongelma tällä hetkellä tuntuu olevan liikkeestä seisomaan jääminen, ei mali enää muista mitä se on :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti